Brez volje, izčrpani in utrujeni?

7 HOME DECOR ELEMENTOV
25.02.2022
Aromica Time packaging
Zaustavi čas zase in ustvarjaj dobro počutje
30.10.2022
Jutranji navdih dišavna mešanica

Po JUTRANJEM NAVDIHU se dan prepozna!


Hiter način življenja in pomlad s svojo energijo preobrazb in sprememb nas kaj hitro pušča prazne in utrujene.
Kako si pomagati preprosto in na naraven način?


Upam, da boste v tem zapisu našli odgovor. Saj poznate stari slovenski pregovor - “Po jutru se dan pozna”? No, jaz si bom dovolila drugo različico - po Jutranjem navdihu se dan prepozna. 😉


Kapljica 💧 Jutranjega navdiha kot “kapljica na i”

Novo naravno eterično olje, ki smo mu v Aromici dali ime Jutranji navdih, takega imena - “Nomen est omen” - ne nosi zaman. Jutranji navdih pokliče že zjutraj, ko se nam ne ljubi vstati, pa moramo. Ko se nekako prebijemo do tega, da se zapeljemo z avtom in na poti do službe s polnimi pljuči vdihnemo in izdihnemo. Vsaj trikrat, tako globoko, zavestno. Tukaj nas Jutranji navdih podpre popolnoma. In ko je čas za delovno vnemo, nas Jutranji navdih nezavedno povabi, da razmišljamo bolj fokusirano, jasno in usmerjeno v povezavi z našimi cilji in nalogami. Odpira pogled, širi obzorje in krepi kreativnost.

Daje tisto včasih prepotrebno energijo, da se prijetno prebudimo in pogumno začnemo dan.


In kaj točno je v naši jutranji navdihujoči mešanici?

V Jutranjem navdihu se prepletajo lesne note z notami citrusov in zelenimi vonji. Tako je ustvarjena osvežujoča dišava, ki prebuja in dviga razpoloženje. Vonj vsebuje tudi nekaj tradicionalno moških not, zato povabim, da Jutranji navdih preizkusite tudi moški.


Aktivno in celodnevno ustvarjanje

Jutranji navdih nam pomaga, da smo polni energije, tudi ves dan, če je potrebno. Saj veste – v naša življenja vstopa veliko izzivov in kak majhen, dišeč in priročen pripomoček v žepu, na delovni mizi ali v avtomobilu nam bo odličen sopotnik.


Proti utrujenosti in tesnobi 🙉

Aroma mešanica Jutranji navdih je zaradi svoje sestave kot obliž za tiste, ki se počutijo izgubljene, odmaknjene in brez volje, saj pripomore k večji osredotočenosti in dvigu razpoloženja. ☯️ Prebuja in odpravlja utrujenost, tako psihično kot fizično. Poleg tega pa pomaga pri utrujenosti, pri občutkih tesnobe in ujetosti v trenutku. Ko človeka objame Jutranji navdih, se začneta tesnoba in anksioznost počasi razblinjati.

Proti komarjem

Če imate doma štirinožne kosmatince 🐶, potem so vam jih v teh dneh že prinesli domov … klope 🕷namreč. Kmalu, ko bo nekoliko topleje, pa bo zunaj spet veliko brenčečih komarjev 🦟… Tako komarjev kot klopov se lahko rešite na popolnoma naraven način, saj je Jutranji navdih učinkovit naravni repelent.

Kako uporabiti Jutranji navdih, če greste na vrt ali v gozd in bi se radi zaščiti pred komarji na najbolj naraven način? Preprosto. V 10 ml mandljevega olja (ali katerega drugega rastlinskega olja) nakapajte 5 kapljic eteričnega olja Jutranji navdih, zaprite stekleničko in dobro premešajte. Nato vmasirajte po delih telesa, ki bodo izpostavljeni.


Če želite razkužiti prostor

Niste zadovoljni z vonjem v prostoru, kjer se zadržujete? Zračite in zračite, pa se zdi da ne pomaga…🌬 umetnih vonjav ne želite uporabljati in potem zmanjka idej, kako izboljšati in razkužiti zrak v prostoru. 🧴 Jutranji navdih ima obilje citrusnih not, ki dezinficirajo prostor in je odličen tudi za odpravljanje neprijetnih vonjav v prostoru. Enostavno ga nakapajte na Aromico ali na kak pot-pouri - lahko ga v gozdu naberete kar sami! Čisto in suho lubje in nekaj suhega cvetja bo v lični skodelici in s kapljico Jutranjega navdiha delalo čudeže. In naslednjič, ko boste vstopili v prostor, bo vonj popolnoma drugačen.

Ob jutranjem prebujanju

Sama si najraje olepšam jutranjo vožnjo v avtomobilu 🚗 s čudovito dišavo. In seveda je Jutranji navdih pri tem nepogrešljiv. Skupaj z jutru primerno glasbeno podlago 🎸, petjem in “dozo” Jutranjega navdiha sem več kot pripravljena za aktiven in novih izkušenj poln dan.


Pustite se s pomočjo Aromice navdihniti tudi vi! 🥰