Kontakt

Imaš vprašanja?
Aromica
info@aromica.si

  Zgodba

  o rojstvu Aromice

  "Veliko sem se vozila v avtu svoj čas. In uživala sem v vožji z avtom. To je bil čas, ko sem si vzela čas zase, ko sem šla skozi stvari in dogodke, premislila o situacijah, o sebi. Vedno mi je bilo pomembno, da v avtu lepo diši. Da je zrak čist in prijeten. Takrat sem se počutila dobro. Kupovala sem mnoštvo osvežilcev avtomobilov, preizkusila nešteto vonjev in bila redkokdaj zadovoljna. Kako me je motilo, da so sprva vonjali preveč intenzivno in nato po nekaj dneh nič več. In kako so bili mastni ti osvežilci zraka, da sem morala paziti, da se niso dotikali delov armature. Še zdaj se spomnim, ko sem odprla osvežilec, me je odvrnila preintenzivnost vonja. Da o samem vonju ne govorim. Kako umetno je deloval.

  Bolj ko sem postajala sonaravno zavedna, bolj me je začelo motiti to, iz česa so narejeni. Vse vprašljive sintetične spojine, za katere ne verjamem, da dobro delujejo na zdravje. Tako sem med tem iskanjem najboljšega dišalca avtomobila našla zamisel v sebi in jo dopolnjevala in dograjevala. Vedno bolj mi je bila všeč in vedno bolj je bila ideja izpopolnjena.

  Sedaj se je ta ideja tudi realizirala v Aromici in sem več kot zadovoljna, sploh s spoznanjem, da je lahko Aromica vedno tisto, kar si jaz želim. Ona se prilagaja meni, mojim potrebam in mojemu počujtu. Če se želim prebuditi, si Aromico odišavim z vonjem za zbistritev misli, če si želim umirjenega počitka, me spremlja Aromica z aromami sivke in kamilice. Pomirja me dejstvo, da vem, kaj diham, da so to čiste, naravne arome. Najbolj me navdušuje dejstvo, da jo lahko imam povsod s sabo, da ni le za v avto, ampak jo imam lahko v žepu in jo samo poduham, ko si želim prijetnega vonja. Imam jo na delovnem mestu, imam na nočni omarici, da lepše zaspim, imam jo povsod. To je moja dišeča spremljevalka.

  Lahko je tudi tvoja."


  Tanja,

  soustvarjalka Aromice

  Poslanstvo

  in vrednote

  Verjamemo v lepo, kakovostno in sonaravno. Verjamemo v to, da si kot človek lahko le vsak sam ustvari dobro počutje in uživanja vredno življenje v vsakem trenutku. Verjamemo, da je vse to možno doseči hkrati. Vse to želimo ponuditi z našimi izdelki. Želimo, da se ljudje veselijo življenja. Veseli smo, da lahko ponujamo izdelke, ki bodo pobožali naša čustva, ki bodo v nas sprožili pozitivne občutke in na nas delovali prijetno na vseh nivojih zavedanja. Smo neskončni zaljubljenci v dobro in v življenje. Zaznamuje nas strast do prelepih arom, s tem povezanimi prijetnimi občutki in spomini, ki nas lahko popeljejo marsikam, do tja do koder seže naša domišljija. Zaznamuje nas strast do lepega in dovršenosti v oblikovanju. Strast do kakovostnega življenja na vseh področjih ter strast do zavedanja sebe in odgovornosti za vsako odločitev, ki jo sprejmemo v vsakem trenutku svojega življenja.


  Hvala, da podpiraš

  slovensko, sonaravno in trajnostno.